Taide MAALAUS.COM CANVASJÄLJENNÖKSET TILAUKSESTA

Palvelut

Taidemaalaus.com on käsinmaalattujen taidejäljennösten maalaukseen ja myyntiin erikoistunut sivusto. Öljyvärimaalaus voidaan teettää periaatteessa mistä taideteoksesta tai asiakkaan kuvasta tahansa mikäli tekijänoikeus on rauennut tai jos teettäjällä on oikeus teokseen (esim. oma kuva). Tekijänoikeus on voimassa 70 vuotta taiteilijan kuolemasta, joten käytännössä lähes kaikki maalaustaiteen klassisten mestareiden työt ovat jäljennettävissä.

Taidegallerian maalareina toimivat taideteollisista korkeakouluista valmistuneet ammattimaalarit, joilla on vähintään 10 vuoden kokemus jäljennösten maalaamisesta.

Taidejäljennöksissä on kaksi eri laatuluokkaa: top-laatu ja museo laatu. Edullisempi top-laatu maalataan laadukkaaksi kopioksi, mutta teoksen yksityiskohdissa saattaa olla pieniä eroavaisuuksia. Kalliimmassa museo laadussa käytetään parhaita materiaaleja ja teoksen yksityiskohtien hionta on viimeistellympää. Molemmat laatuluokat ovat korkealaatuisia.

Voitte tilata maalauksen kankaana tai kiilakehystettynä ja ripustusvalmiina tauluna. Kiilakehystys on varsinaisen raamituksen esiaste, jossa kangas pingotetaan maalauksen taakse jääviin kiilapuihin. Voimme halutessanne hoitaa maalaukseen myös varsinaiset kehykset.

Esimerkit

Esimerkkejä viime-aikaisista tilauksistamme:

Rembrandt-museolaatu

Mucha - top laatu

Edelfeldt - museolaatu

"galleria" - museolaatu

Sargent - top laatu

Bierstadt - top laatu